Зареждане

Андрю Тейт остава под съдебен надзор за още 60 дни

Андрю Тейт остава под съдебен надзор за още 60 дни
Публикувано на: Ноември 24, 2023 в 02:00 ч
Бившата кикбокс звезда Андрю Тейт, и неговият брат Тристан ще останат под съдебен надзор за още 60 дни. Това беше решението на румънски съдия, след като двамата се явиха пред него. 

Въпреки че братята Тейт трябва да останат в Румъния, те имат свободата да пътуват в страната. Тези ограничения са част от текущото съдебно производство срещу тях. Решението на съдията подчертава сериозността на ситуацията, в която се намират братята.

Андрю Тейт, известен със своите противоречиви и често женомразки изявления в социалните медии, се изправи пред няколко съдебни предизвикателства в Румъния. Тази съдба следва и Тристан, с когото са обвинени в трафик на хора и куп други престъпления. Все още не е ясно как ще се развие делото им и какъв ще е крайният изход.

На 29 декември 2022 г. братята бяха арестувани в Румъния заедно с двама румънци по подозрения в трафик на хора, изнасилване и участие в организирана престъпна група. Близо 6 месеца по-късно, на 20 юни 2023 г. четиримата заподозрени са официално обвинени в изнасилване, трафик на хора и създаване на организирана престъпна група за сексуална експлоатация на жени.

На 4 август техният домашен арест е заменен с мярка за неотклонение до 2 октомври, позволявайки на четиримата обвиняеми да напускат къщата си, но не и окръг Илфов. Сега двамата могат да се движат из Румъния, но не и да напуснат страната. Предстои да видим какво ще се случи с тяхната история.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес