Зареждане

Албена Ситнилска преди MTGP 33: В профи кикбокса адреналинът е по-голям

Албена Ситнилска преди MTGP 33: В профи кикбокса адреналинът е по-голям
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 20:15 ч
Албена Ситнилска за една година влезе с гръм и трясък професионалния кикбокс у нас.

Многократната шампионка по таекуон-до направи дебюта си на професионалния ринг през януари в SFC 7, записвайки силна победа, а след това повтори успехите си в SFC 8 през май, SFC 9 през октомври и в SFC 10 през ноември в Манчестър.

Дни преди финала на 2019-та, на Албена ѝ предстои още едно предизвикателство - битката с опасната сръбкиня Марина Декич в очакваното с интерес състезание MTGP 33, което ще се проведе на 20-ти декември в столичната зала "Универсиада".

Вижте също: Muay Thai Grand Prix 33 обяви официално файт картата за вечерта
 

Програмата на Албена бе доста натоварена, но е готова за новото предизвикателство.

"Настроението е като преди състезание, макар, че нямах време много да отпусна и от едното веднага влязох в подготовка за другото...," сподели Ситнилска за MMA.BG.

Албена е многократна медалистка по таекуондо и кикбокс лайт контакт. В богата си визитка тя още 18 европейски титли, 7 отборни златни медала от първенства на Стария континент и 3 такива от световни първенства. Тя намира предизвикателство във всеки боен спорт, до който се е докоснала, но само един вдига адреналина на максимум.

"Да, направих 4 мача в професионалния кикбокс и определено ми допада, по принцип не го сравнявам със срещите ми в таекуондо! И в двете я има тръпката от състезанието, от това да премериш сили с опонентите си, но в таекуондо смея да твърдя, че спечелих всички медали и мисля, че профито е едно ново начало и адреналинът е по-голям точно заради това."
 

Със сигурност адреналинът в тази среща ще е голям, тъй като съперничката на Албена, Марина Декич има над 70 аматьорски мача и се счита за една от най-големите надежди в женския кикбокс в Сърбия.

Албена е запозната добре с противничката си и споделя, че е сериозна състезателка с много опит, което гарантира зрелище за любителите на кикбокса.

"Определено ще стане атрактивен мач и естествено подкрепата на българската публика е много важна," сподели Ситнилска.

Билетите са вече в продажба на цена от 25 лв. в мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес