Зареждане

Адегбуи продава ръкавиците, с които нокаутира Бадр Хари

Адегбуи продава ръкавиците, с които нокаутира Бадр Хари
Публикувано на: Декември 24, 2020 в 05:39 ч
Бенджамин Адегбуи успя да запише най-голямата победа в своята кариера миналия уикенд. 35-годишния румънец нокаутира Бадр Хари в главната битка на GLORY 76, което се проведе в Ротердам. Бени губеше по точки от Хари след 2 рунда и едвам оцеля в края на втория рунд, след като Хари го прати в тежък нокдаун. За негов късмет Адегбуи се съвзе и в третия рунд победи Хари след 2 тежки нокдауна.

Адегбуи навлезе в серия от 2 поредни победи и си заслужи нов шанс за титлата в тежка категория. Явно Бени е решил да се възползва максимално от славата, която придоби и обяви за продан ръкавиците, които носеше в битката.

В социалните мрежи той ги обяви за продан, а като начална цена им постави 300 евро. Офертите започнаха да валят в коментарите под публикацията, а събраната сума ще бъде дарена за благотворителност. Ето какво написа още Адегбуи:

Здравейте, приятели! Реших да пусна на търг ръкавиците с които спечелих мача в събота вечер. Това са ръкавиците, които ми донесоха победата над Бадр Хари. 

В зависимост от сумата, която ще се събере тук, ще избера една или повече благотворителни кампании, които ще се възползват от тази помощ в този период, когато всички очакваме подарък или красив жест! 

Можете да наддавате за ръкавиците тук в коментарите. Сумата започва от 300 €. Заедно можем да направим щастливи няколко семейства. Моля, приемете сериозно този пост и нека не се шегуваме с тази тема!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес