Зареждане

Утре е последния ден за регистрация за ADCC

Утре е последния ден за регистрация за ADCC
Публикувано на: Март 21, 2013 в 09:31 ч

Най-голямата световна организация по събмишън граплинг (бразилско жиу-житцу без кимоно) ADCC ще проведе състезание на 24-ти март в новооткритата зала за бойни спортове на стадион Локомотив в столичния квартал Надежда. Началния час на кантара за състезателите е 9:00 сутринта, а самото състезание ще започне около 10:30.

Състезанието бележи началото на Европейската граплинг лига, която ще се проведе на територията на България и ще включва много български и чужди състезатели.

Идеята на лигата, зад която стои президентът на Българската федерация по бразилско жиу-житцу (БФБЖЖ) г-н Христо Христов, е всяка последна седмица от месеца да има състезание, като победителите и най-атрактивните атлети от всички издания ще получат специална покана за участие в най-мащабния боен фестивал, който ще се проведе в Арена Армеец през октомври 2013-та.

Първото състезание от лигата е именно съревнованието на ADCC на 24-ти март. Датата за второто събитие също е ясна - 20-ти април в Дупница, където ще се проведе състезание по бразилско жиу-житцу с ги (кимоно).

Наградния фонд за първенците при напредналите в ADCC състезанието е 1000 лв. Ще има разделения за мъже, жени и юноши.

Желаещите да се запишат за участие в състезанието могат да го направят през официалната форма за регистрация в сайта на клуб Real Pain:
http://realpain-mma.com/bg/events/view/450

Таксата за участие е 30 лв., а за състезатели, които не са се регистрирали предварително през адреса даден горе - 40 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес