Зареждане

Състезанието на ADCC от 24-ти март - тази събота по телевизия Ринг БГ

Състезанието на ADCC от 24-ти март - тази събота по телевизия Ринг БГ
Публикувано на: Май 21, 2013 в 22:02 ч

Състезанието по събмишън граплинг на ADCC, което се проведе на 24-ти март в столичната зала на стадион Локомитв, ще бъде излъчено на 25-ти май, събота, от 23:10 часа по телевизия Ринг БГ.

За пръв път състезание на ADCC ще се предава по българска телевизия.

В преборванията на 24-ти март взеха участие едни от най-добрите граплъри, сред които доказани борци, самбисти и известни ММА състезатели.

Идния месец се очаква излъчване и на състезанието по бразилско жиу-житцу, което се проведе на 20-ти април в град Дупница.

Следващото състезание на ADCC, което ще се проведе на 2-ри юни в НСА, също ще бъде заснето и излъчено по Ринг БГ от екипа на Bag Of Bones.

Организаторът на събитията, Българска федерация по бразилско жиу-житцу (БФБЖЖ) с президент Христо Христов, популяризира все повече граплинга и жиу-житцуто, освен с телевизионните излъчвания и с ежемесечни състезания.

Освен паричния награден фонд в тях, най-атрактивните състезатели ще бъдат официално поканени на най-големия фестивал на силови и бойни спортове на Балканите, който ще се проведе през октомври в Арена Армеец.

Междувременно записванията за състезанието по граплинг на 2-ри юни продължават. Всички желаещи да участват трябва да се запишат предварително от тук:
https://mma.bg/sabitia/adcc-na-2-ri-yuni-v-sofia

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес