Зареждане

'Звяра от Изтока' получи призовка от военните в Русия

'Звяра от Изтока' получи призовка от военните в Русия
Публикувано на: Септември 30, 2022 в 00:00 ч
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория, а сега депутат от Държавната дума Николай Валуев, каза, че е получил призовка от военната служба за частична мобилизация. Припомняме, руският президент Владимир Путин на 21 септември обяви частична мобилизация в страната.

49-годишният Валуев се състезава в бокса от 1993 до 2009 г. и държеше титлата на WBA в тежка категория два пъти между 2005 и 2009 година. Със своят ръст от 2,13 метра и тегло от 149 килограма, Валуев е най-известен с това, че най-високият и тежък световен шампион в историята на бокса.

'Звяра от Изтока' сподели, че ще отиде във военната служба за регистрация и вписване.

„И аз получих призовка. Следващата седмица определено ще oтида във военната служба за регистрация и вписване.

Говорейки от военна гледна точка, въпреки че съм чисто цивилен човек, днес военни действия се водят на доста дълъг участък от границата. 

Разбира се, ресурсът, който е договорен, не е достатъчен “, цитираха Валуев от Известия.

Медиите в Русия споделиха, че призовката на Валуев няма нищо общо с частичната мобилизация. Според канала Baza Telegram тя е дошла при него през първата половина на септември и той е трябвало да се яви във военната служба за регистрация и вписване на 15-ти, но досега не се е появил.

По-рано руският състезател по смесени бойни изкуства Владимир Минеев заяви, че е получил призовка от военната служба и не възнамерява да бяга от службата. Той разкри, че неговата майка плаче, но тя е отгледала мъж, който няма да бяга от войната.

Припомняме, че по-рано тази година братът на Минеев беше убит във войната срещу Украйна.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес