Зареждане

Жуниор дос Сантос: Майк Тайсън ми дължи 50 000 долара

Жуниор дос Сантос: Майк Тайсън ми дължи 50 000 долара
Публикувано на: Ноември 16, 2021 в 03:00 ч
ММА легендата Жуниор дос Сантос твърди, че Майк Тайсън го ощетил с 50 000 долара. Преди 8 години "Cigano" се би срещу Марк Хънт в UFC и успя да го нокаутира по атрактивен начин. Тогава Дейна Уайт обявил, че ще даде два бонуса на бразилеца.

Жуниор заслужил бонус за нокаут на вечерта, както и за битка на вечерта. Той щял да прибере 100 000 долара от бонуси, но Тайсън се намесил със съвет, който ощетил дос Сантос. Майк посъветвал Дейна Уайт да даде един от бонусите на друг боец.

Така Жуниор прибрал само 50 000 долара. Сега 8 години по-късно дос Сантос вече не е в UFC и сподели следното за Тайсън и бонусите:

„Когато се бих с Марк Хънт през 2013 гoдина, имах два бонуса. Спечелих бонус за най-добър бой на вечерта и най-добър нокаут на вечерта. Майк Тайсън беше там и гледаше двубоя и на пресконференцията Дейна Уайт каза: "Жуниор дос Сантос спечели два бонуса, за най-добър двубой на вечерта и най-добър нокаут на вечерта". 

Тогава Тайсън дал съвет на Дейна да даде бонуса за нокаут на вечерта на някой друг. Тайсън казал: „Защо давате два бонуса само на един човек?“ Майк ми отне 50 000 долара. Той ми дължи 50 000 долара! Той ме лиши от тези пари. 

Тогава беше нормално да имаш два бонуса в една вечер, а понякога някои момчета получават три! Битката беше наистина добра, изкарах три рунда с Марк Хънт и накрая го нокаутирах с хай кик със завъртане. Трябваше да ми дадат двата бонуса. Просто ми го отнеха. 

Прав ли е дос Сантос да си търси парите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес