Зареждане

Жан Жилей: Тайсън Фюри ще катастрофира след моите удари

Жан Жилей: Тайсън Фюри ще катастрофира след моите удари
Публикувано на: Ноември 30, 2023 в 02:00 ч
Тайсън Фюри, известният шампион по бокс в тежка категория, се подготвя за историческа битка с Александър Усик през февруари.

Експертите предупреждават, че потенциален мач срещу Жан Жилей може да има катастрофални последици за непобедения статус на британеца. В света на бокса Тайсън Фюри е име, синоним на устойчивост и доминация. Въпреки това, скорошното му представяне срещу Франсис Нгану, бивш шампион на UFC, повдигна въпроси относно неговата непобедима аура.

Фюри, който е известен със своите тактически умения и физическа сила, трябваше да преодолее значителни трудности в тази битка, избягвайки поражението на косъм със спорна победа с разделено съдийско решение. Жилей, изгряваща сила в тежката категория, критикува последното изпълнения на 'Циганския крал'.

С впечатляващ рекорд и мощни удари, Жилей се позиционира като сериозна заплаха за Фюри. 

"Тайсън е понасял много удари и е бил на земята в предишните си битки. Моите удари са опустошителни. Ако аз го ударя, тогава това ще бъде катастрофа за него.", каза Жилей в интервю за Town Bizznizz.

След победата си над Джо Джойс, Жан се е насочил към големите имена в тежката категория, включително Фюри, Усик, Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа. Жан вече е на 40 години, но въпреки това чак сега придоби повече известност. Ще успее ли Жан да се справи с големите имена в тежка категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес