Зареждане

Започна кастингът за BKFC в София на 22-ри март

Започна кастингът за BKFC в София на 22-ри март
Публикувано на: Декември 7, 2023 в 22:17 ч
След грандиозния успех, който пожъна първото издание на международната верига по бокс с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) в София през ноември, промоутърите от САЩ веднага резервираха нова дата за събитие в Европа и то отново ще бъде в България.

Потвърдената дата е 22-ри март, като домакин ще бъде пак столичната "Арена София".


В първото европейско издание на BKFC се включиха топ бойци от континента, като и едни от най-големите шампиони на България.


Предстоящото издание на 22-ри март се очертава още по-зрелищно, тъй като беше обявени, че организаторите преговраят за двубой с голи ръце с участието на най-успешния български боец в UFC, Благой Иванов - Багата. От българска страна организацията е поета от официалния представител на BKFC за региона, Любомир Геджев и LG Sports & Entertainment.

В момента BKFC набират кандидати, които да разгледа за участие в голямата бойна галавечер. Кандидатстването става през мобилното приложение Fight Scout, като за разлика от първото издание сега има свободни места не само за мъже, но и за жени. За да кандидатстват през приложението състезателите трябва да създадат свой профил там, което е безплатно, като по този начин ще могат да бъдат откривани и от други международни промоутъри и мениджъри, както и да намират битки в други организации за да развият кариерата си в бойните спортове.
 

Повече информация може да видите в мобилното приложение Fight Scout:
https://fightscout.app.link/TPgN4yiSkFb

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес