Зареждане

Закърпиха с 20 шева лицето на Хюи Фюри

Закърпиха с 20 шева лицето на Хюи Фюри
Публикувано на: Октомври 30, 2018 в 09:21 ч
Източник: novsport.com
С 20 шева беше зашита главата на Хюи Фюри след зверската битка с Кубрат Пулев в столичната зала "Арена Армеец" в събота вечерта, съобщава novsport.com.
 
Още във втория рунд Кобрата отвори аркада на британеца. Това беше ключов момент за победата на българина с единодушно решение на тримата съдии.
 
Братовчедът на Тайсън Фюри проля половин литър кръв от бруталната рана по време на мача, а в последните рундове едвам стоеше на крака. Непосредствено след финалния гонг англичанинът беше закаран в болница. За негово щастие той се размина само с болезненото закърпване на аркадата.
 
"Направиха му 18-20 шева - призна бащата на Хюи Фюри - Питър, пред "България днес". - Всичко беше наред. Веднага си тръгнахме, а в неделя отлетяхме обратно за Великобритания."
 
Междувременно стана ясно, че Хюи Фюри е получил доста сладък хонорар от близо милион долара за поражението от Кубрат Пулев в 12-рундовата битка в “Арена Армеец” в събота вечер. Това прави 7-цифрена сума в левове. Британецът се съгласил да се бие за по-малко пари в сравнение Дилиън Уайт и Джарел Милър, които се уплашиха от Кобрата, разкриха организаторите.
 
Самият Кубрат беше съорганизатор на срещата. Неговият финален хонорар ще се оформи след изчисление на приходите от билети, телевизионно излъчване и рекламни приходи.
 
Победата пък гарантира на Кобрата мач с Антъни Джошуа. Битката за световните титли ще му донесе няколко милиона долара.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес