Зареждане

Wladimir Klitschko писал на Anthony Joshua, че иска да се завърне

Wladimir Klitschko писал на Anthony Joshua, че иска да се завърне
Публикувано на: Декември 15, 2018 в 00:02 ч
Бившия шампион в тежка категория Wladimir Klitschko обмисля сензационно завръщане на ринга. Klitschko загуби титлите си през 2015 година от Tyson Fury, който го победи с решение, а две години по-късно беше нокаутиран от Anthony Joshua. На 3 август 2017 г. в интернет пространството Wladimir обяви, че се оттегля от бокса.


Това обаче е на път да се промени, защото промоутъра на Anthony Joshua, Eddie Hearn сподели, че Klitschko писал на AJ и заявил, че иска да се завърне, защото смята, че може да победи всички бойци в тежка категория в момента. Ето какво точно каза HearnWladimir иска да се завърне. Той е писал съобщение на AJ и е заявил, че иска да се завърне, защото смята, че може да победи всеки боец от тежка категория в момента. В момента Joshua иска да се бие с Deontay Wilder, защото иска да стане безспорен шампион. В момента за нас има доста варианти и може да се бием с победителя от Whyte и Chisora, Oleksandr Usyk или дори Jarrell Miller.  


В момента няма обявен опонент за AJ, който със сигурност ще се бие на 13 април в Лондон. Без съмнение Wladimir Klitschko ще бъде сред вариантите, ако реши да се завърне и факта, че е писал първо на AJ говори много.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес