Зареждане

Walt Harris коментира тренировките с Deontay Wilder

Walt Harris коментира тренировките с Deontay Wilder
Публикувано на: Октомври 6, 2017 в 12:30 ч
 
Състезателят в тежка категория на UFC Walt Harris се подготвя за битката си с Mark Godbeer от предварителната карта на UFC 216 този уикенд.
 
Harris прекара известно време в тренировки с шампиона на WBC в тежка категория Deontay Wilder и боецът на UFC заяви, че шампионът по бокс удря доста сериозно.
 
"Това е моят човек. Deontay има голяма битка през ноември и всеки път, когато има малко свободно време ми се обажда. Отивам при него и вършиме доста работа, а аз получавам някакви съвети. След като съм правил спаринг с него моята увереност минава през покрива, човече. След това за битките ми в UFC съм изключително уверен. Той е боксьор от световна класа с огромна пробивна сила; той вероятно може да нокаутира кон с един удар. Да не говорим, че той е доста техничен и бърз, а е висок 203 сантиметра. Той използва различни умения и техники, за да стигне до това, което иска, а аз се чувствам така, сякаш това става и част от моята игра. Това ме кара да съм по-уверен и информиран за това, което правя и за това, от което се нуждая, за да се чувствам по-добре. Всичко това ми дава допълнителна увереност, когато стъпвам в клетката.", заяви Harris за Bloody Elbow.
 
 
Въпреки тренировките с шампиона по бокс, боецът на UFC в тежка категория не е изразил намерение да се превърне в професионален боксьор.
 
Ако приемем, че се справи с Godbeer в събота вечер, Harris няма да се притеснява в следващата си битка да се изправи срещу класен противник.
 
"След тази битка искам да се изправя срещу Топ 10 или поне Топ 15 състезател. Ако Бог е с мен и ме пази от контузии, искам да се бия отново през декември. Зададох си за цел да се бия четири пъти през годината и почти съм постигнал тази цел. Смятам, че мога да го направя. Ще вляза там и ще го приключа бързо, а след това ще се завърне през декември за нова битка.", завърши Harris.



UFC 216 ще се проведе в събота вечер (неделя сутрин за България), 7-ми октомври в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада, а в основната битка за вечерта един срещу друг ще се изправят Tony Ferguson и Kevin Lee, които ще си оспорват временната титла в лека категория.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес