Зареждане

Владимир Кличко: Александър Усик е специален човек

Владимир Кличко: Александър Усик е специален човек
Публикувано на: Октомври 2, 2021 в 02:00 ч
Легендарният шампион в бокса Владимир Кличко вярва, че неговият сънародник Александър Усик е специален човек. В края на миналия месец Усик направи това, което Кличко не успя преди години. Александър детронира Антъни Джошуа насред Лондон и му взе титлите в тежка категория.

Усик влезе в историята и със сигурност името му ще остане със златни букви в историята на бокса. Той е златен медалист от олимпийските игри и бивш безспорен шампион в полутежка категория.

Кличко е считан за един от най-великите за всички времена в бокса. Той смята, че Джошуа все още има време и трябва да се справи с трудностите, които са пред него. Ето какво сподели Владимир за Джошуа и Усик:

Усик влезе в историята през 2012 г., когато спечели олимпийското злато. Видях как Александър спечели златен медал, а след това видях как и Джошуа направи това. 

Усик влезе в историята, след като спечели титлите в полутежка категория, а сега и тези при тежките. Този човек е специален. Джошуа все още има време. Той трябва да преодолее трудносите, които има пред себе си. 

Спомням си, че имах подобна ситуация. През 2004 година загубих две битки. Това обаче ми помогна да се завърна и да стана един от шампионите, които са властвали най-дълго в категорията.

Ще успее ли Джошуа да си върне титлите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес