Зареждане

Витор Белфорт иска боксова битка с Томи Фюри

Витор Белфорт иска боксова битка с Томи Фюри
Публикувано на: Януари 26, 2022 в 07:26 ч
Бившят шампион на UFC, Витор Белфорт иска да се бие с Томи Фюри при следващото си излизане в боксовия ринг. Бразилецът е убеден, че може да нанесе първото поражение на английския боксьор.

Белфорт премина успешно последния тест на ринга, побеждавайки в първия рунд ветерана Ивендър Холифийлд. Той трябваше да се изправи срещу Оскар де ла Оя, но Де ла Оя бе повален от COVID-19.

Следващата планирана битка за Белфорт е в Triller Triad Combat на 26-ти февруари срещу бившия боксов шампион Чад Даусън. След това обаче той иска Фюри.

"Готов съм да се бия с него по всяко време," каза Белфорт. "Томи Фюри, срамота е че щеше да се биеш с Джейк Пол. Да се биеш с YouTube влогър е срамота. Пол е едно лайно. Не като личност, а като боец.

Томи Фюри, аз съм насреща за предизвикателството. Нека направим този дуел."

Фюри трябваше да се изправи срещу Джейк Пол миналия месец, но се оттегли малко преди битката заради контузия. Негов заместник стана Тайрън Уудли, който отнесе брутален нокаут в шестия рунд.


След победата си с Холифийлд, Белфорт също предизвика братята Логан и Джейк Пол. Имаше начални преговори между Белфорт и Логан, но те не стигнаха до успех.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес