Зареждане

Виталий Кличко: Дайте на Владимир $100 милиона и той ще се завърне

Виталий Кличко: Дайте на Владимир $100 милиона и той ще се завърне
Публикувано на: Април 12, 2019 в 00:00 ч
Виталий Кличко е провел сериозен разговор с брат си Владимир, който му е казал, че е готов да се завърне на ринга, ако му предложат $100 милиона. В момента се носят слухове, че DAZN му предлагат $80 милиона, но 42-годишния бивш шампион отказва. Владимир се оттегли от бокса през август 2017 година, след като загуби с нокаут от Антъни Джошуа в 11-тия рунд през април. Ето какво сподели в интервю през медиите Виталий Кличко относно завръщането на Владимир:Научих от медиите, че има оферта към Владимир, която е била на стойност $40 милиона и веднаха му се обадих, за да видя какво става. Тогава той ми каза, че има такава оферта, но тя не го интересува. Малко по-късно офертата се вдигна двойно и станаха цели $80 милиона. 


Тогава аз пак му звъннах и той каза, че не си е променил решението. Владимир ми каза, че ще размисли, ако офертата стане $100 милиона. Моето мнение е, че той не печели нищо от завръщане на ринга. 


През 2015 година Кличко губи титлите си след девет години, 7 месеца и 8 дни без загуба, успявайки да ги защити 19 пъти. Той бива победен с решение от Тyson Fury.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес