Зареждане

Усик все още не си е получил парите от боя с Джошуа

Усик все още не си е получил парите от боя с Джошуа
Публикувано на: Ноември 23, 2021 в 03:00 ч
Александър Красюк, който е мениджър на шампионът в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO Александър Усик твърди, че неговия боец все още си чака парите от боя с Антъни Джошуа.

Двамата се биха в края на септември тази година и Усик успя да го доминира и победи със съдийско решение. Александър е бивш безспорен шампион в полутежка категория и е много близо до това рядко постижение и в тежката категория.

За съжаление Джошуа има клауза за незабавен реванш, която активира и няма как да видим бой между Усик и Тайсън Фюри за излъчване на безспорен шампион. В интервю за руските медии Красюк сподели, че Усик все още си чака парите от боя. Ето какво още каза той:

Никой не се досещаше за хонорара на Александър. Всички цифри, които минаха в пресата са пресилени. Нито една от сумите няма нищо общо с реалността. Александър все още не е получил хонорар за битката. 

В рамките на два месеца от момента на първата битка се извършва пълно плащане за всички PPV и едва след това се извършва изчисляването и плащането на заплатата.

Очаква се втората битка между Усик и Джошуа да се проведе през март или април 2022 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес