Зареждане

ЦИРК! Флойд Мейуедър и KSI срещу Мани Пакиао и Salt Papi

ЦИРК! Флойд Мейуедър и KSI срещу Мани Пакиао и Salt Papi
Публикувано на: Март 14, 2023 в 00:00 ч
Флойд Мейуедър и Мани Пакиао отново ще се изправят един срещу друг на боксов ринг, но този път със съотборници като част от отборна битка.

Когато Мейуедър и Пакиао се срещнаха през 2015 г., беше около 10 години твърде късно, но и двамата мъже все още бяха смятани за едни от най-добрите боксьори в света. Непобеденият Мейуедър беше този, който излезе на върха, в битка, която не успя да оправдае очакванията.

През годините се говореше много за потенциален реванш, дори след като „Money“ се оттегли след победата си над Конър Макгрегър, но това така и не се материализира. Флойд, който е с рекорд 50-0 се премести в света на демонстративните битки, побеждавайки хора като Deji и Логан Пол.

Миналия месец той победи Арън Чалмърс в битка, която не привлече нужното внимание. Въпреки тази липса на интерес, американецът може да се върне в Лондон скоро, за да се изправи срещу Пакиао в боксова битка.

Флойд ще си партнира с KSI, a Пакиао с Salt Papi. Новината не спира да гърми в социалните мрежи, като в момента страните преговарят. Предстои да видим какво ще стане, но едва ли ще е трудно да се организира това показно, което ще им донесе милиони.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес