Зареждане

Треньорът на Parker: Направихме компромис. Чакаме Joshua да приеме.

Треньорът на Parker: Направихме компромис. Чакаме Joshua да приеме.
Публикувано на: Декември 14, 2017 в 09:23 ч
 
 Срещата между шампиона на WBA, IBF и IBO, Anthony Joshua (20-0) и шампиона на WBO, Joseph Parker (24-0) не е била по-близко до реализация. Очаква се тя да се проведе през март или април.
 
Треньорът на Parker, Kevin Barry споделя колко близо са до края на преговорите:
 
"Направихме много компромиси - всичко по силите си, за да се състои срещата. Eddie Hearn беше добър. Мисля, че преговорите между него и David Higgins преминаха професионално. Присъствието ни в социалните мрежи имаше за цел да привлече внимание към Joeseph Parker, тъй като не беше особено познат в Обединеното кралство."
 
Barry разказва, че преговорите започнали в началото на октомври, когато Joshua надви Carlos Takam в 10 рунда. 
 
Те също обмисляли да се изправят срещу непобеждавания Lucas Browne, но Parker настоял за Joshua след като видял как се представя.
 
"Бяхме напът да подпишем за среща с Browne в края на март или началото на април. Наясно сме, че Takam прие да се бие срещу Joshua само 12 дена преди самата среща, без да има особена подготовка. След двубоя Parker много искаше да се изправи срещу Joshua преди някой друг да го победи, затова веднага започнахме преговори."
 
"Знам че, Joshua е голяма звезда във Великобритания, но подобна обединяваща титлите среща не е имало от повече от 6 години, когато Wladimir Klitschko се би срещу David Haye. Ще бъде сериозен сблъсък, като се надяваме да успеем да вземем 35% от печалбата. В момента очакваме Joshua да приеме условията."
 
Промоутърът на Parker, Bob Arum сподели наскоро, че големият двубой има вероятност да се проведе на 31-ви март.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес