Зареждане

Треньорът на Golovkin: Canelo няма да търси нокаут, очакваме от него да бяга

Треньорът на Golovkin: Canelo няма да търси нокаут, очакваме от него да бяга
Публикувано на: Август 31, 2018 в 07:55 ч
IBO, WBA, WBC шампионът в средна категория Gennady Golovkin (38-0-1, 34KO) се подготвя сериозно със своя треньор Abel Sanchez в Калифорния.

Golovkin ще се завърне на 15-ти септември в двубой срещу Canelo Alvarez (49-1-2, 34KO) в Лас Вегас.

Двамата бойци първоначално се срещнаха през септември миналата година, като тогава битката им приключи с равенство.

От калифорнийските планини Sanchez разкри, че Golovkin рядко се чувствал толкова щастлив и уверен, колкото бил в момента и убеди всички, че без значение от обещанията, които дава Canelo, те не очакват той да има куража да търси нокаут този път.

"Истината е, че се движим много добре. Малко ни остава до финала. Беше изключително приятен камп и вече знаем какво ни предстои."

"Виждам, че Golovkin се усмихва повече, по-щастлив е, шегува се с отбора - уверен е в себе си."

Sanchez пояснява, че Golovkin ще заложи на същия план, който е приложил и първия път, защото вярват, че и миналия път са се представили достатъчно добре.

"Всеки може да се подобри - въпросът е дали ще оставим Canelo да прави каквото си иска или той ще ни даде шанс. Не очакваме много по-различна битка. Този път Canelo ще търси по-устремено победата, тъй като миналия път не успя да си я заслужи. А Golovkin няма да прави нищо по-различно - просто ще излезе на ринга и ще победи."

"Не мислим, че Canelo ще си удържи на думата и че ще търси нокаута. Той просто си говори. Всъщност ще бяга и ние сме подготвени за това. Ако все пак реши да играе сериозно, готови сме и за това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес