Зареждане

Треньорът на Canelo: Реваншът с Golovkin ще бъде по-зрелищен

Треньорът на Canelo: Реваншът с Golovkin ще бъде по-зрелищен
Публикувано на: Юни 15, 2018 в 09:45 ч

Допълнителното забавяне само нажежава обстановката - след всички премеждия реваншът между IBO, WBA, WBC шампиона Gennady Golovkin и Canelo Alvarez ще бъде още по-зрелищен.

Двамата ще се бият на 15-ти септември.

Първата им среща, която се проведе на същото място, където ще бъде и тази, завърши с равенство.

Треньорът на Canelo, Eddy Reynoso ще работи с боксьора си в Jalisco до 9-ти юли, като се надява от следващия ден да се преместят в Калифорния.

Двамата бойци трябваше да се изправят един срещу друг на 5-ти май, но срещата беше отменена след като Canelo се провали на допинг тест и отнесе 6-месечно наказание.

"Спокойни сме, защото вече имаме уредена среща."

"Винаги е смущаващо, когато нямаме опонент, но вече имаме дата и това е най-важното. Имаме опонент, когото си гонехме от самото начало и въпреки тежките преговори, вече всичко е наред."

"Ще бъде още по-зрелищна и по-интересна битка от последния път - ще има повече удари. Не ни остава нищо друго освен да се подготвим подобаващо и да дадем всичко от себе си. Тренираме здраво, а на 10-ти юли се местим в Калифорния, където ще правим спаринг с двама руснаци и един австралиец - като миналия път. Опитваме се да изчистваме грешките, които допуска Saul, гледаме какво прави като хората и какво не."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес