Зареждане

Треньор на Klitschko: Wladimir ще шокира всички срещу Joshua

Треньор на Klitschko: Wladimir ще шокира всички срещу Joshua
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 09:51 ч
 
Един от треньорите на Wladimir Klitschko - James Ali Bashir се закани, че “всички ще останат шокирани” след двубоя на украинеца с Anthony Joshua на 29 април.


Украинецът ще се качи за първи път на ринга, откакто той загуби световните си титли срещу сънародника на Joshua Tyson Fury. Klitschko е силно мотивиран отново да бъде световен шампион, но задачата му не е никак лека срещу една от големите млади звезди на бокса в настоящия момент.

И докато мнозина очакват младостта на Joshua да се окаже решаваща срещу 40-годишния Klitschko, James Ali Bashir очаква украинецът да се завърне на световния трон.

“Wladimir ще бъде много добре подготвен за този мач. Той винаги достига сто процента, когато се готви за среща. Joshua е огромен, млад и силен, който разполага с мощен удар. Това несъмнено е много сериозен мач, но не забравяйте, че и Wladimir е много силен и подготвен в ударите си. Очаквам един от двамата да бъде нокаутиран”.

И ако съдим по думите на Ali Bashir, този “някой” ще бъде британецът.

“Wladimir Klitschko ще шокира всички. Очаквам страхотен мач. Не мисля, че той ще продължи дълго, но определено двубоят ще бъде много експлозивен. Няма шанс мачът да продължи 12 рунда”.

“Все още никой не знае, колко точно здрава е брадичката на Joshua. Някои казват, че Wladimir има слаба брадичка, но това не е така. Sam Peter го свали три пъти на пода, но Wladimir винаги се изправяше и продължаваше. А след това и спечели мача. Peter е един от хората с най-силен удар в дивизията за последните 15-20 години”, припомни Ali Bashir.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес