Зареждане

Tony Bellew ще трябва да се оттегли след срещата си с Oleksandr Usyk

Tony Bellew ще трябва да се оттегли след срещата си с Oleksandr Usyk
Публикувано на: Август 1, 2018 в 10:28 ч
Tony Bellew е убеден, че ще надвие Oleksandr Usyk, но също вярва, че ще трябва да се оттегли от спорта заради щетите, които ще отнесе.

Промоутърът му Eddie Hearn и Alexander Krassyuk обсъждат условията за срещата, в която ще бъдат заложени четирите титли на Usyk.

Целта на украинецът е да се качи в тежка категория и да се изправи срещу Anthony Joshua. 'Bomber' все пак го предупреждава, че срещата им няма да му послужи като стъпало. Британската звезда обаче също вярва, че дори и да победи, ще трябва това да бъде последната му битка.

"Мога да задам много повече въпроси, защото съм минал през всеки един сценарии на боксовия ринг."

"Уважавам го. Правили сме спаринг като бяхме аматьори и тогава беше много добър. Той е най-страшният ми кошмар - притежава невероятни умения и игра с крака."

"Ако се бия с Tyson Fury, ще мога след това да направя още един двубой, но той е много по-лесен от Usyk. Няма спор. Осъзнавам в какво се забърквам. Ще бъде изключително трудна и опасна среща."

"Може след нея да не съм същият, но ви казвам, че ще победя. Не нзам как, не знам кога, но ще го хвана."

Usyk успя да надвие Murat Gassiev и стана първият в категорията си, който да притежава всичките 4 титли след победата си в World Boxing Super Series.

31-годишният боксьор има олимпийски, световни и европейски аматьорски златни медали и почти не е срещал трудности в 15-те си професионални срещи. Дори и да трябва отново да слезе от тежката категория, Bellew вярва, че ще бъде първият, който да надвие своя опонент.

"Искам тези титли. Искам срещата и наградата. Няма смисъл да го правим, ако няма залог."

"Той е феноменален боец. По-добър е от мен. Нямам проблем да го призная, но ще успее ли да ме бие? Не, няма. David Haye беше по-добър от мен. Ilunga Makabu също."

"Ще се върна с нови изненади за него. Знам, че не го вярва, но мога да се справя с него. Ако го ударя със същата левачка, която вкарах и на David Haye или на Makabu, няма шанс."

"Първо, ще съм първият му толкова труден противник. Второ, ще контрирам всичките му пропуснати удари. Ще падне на земята."

"Знае ли какво да прави тогава, защото аз знам? Бил съм долу многократно, но дали той е бил?"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес