Зареждане

Томи Фюри: Един милион е много малко за бой с Джейк Пол

Томи Фюри: Един милион е много малко за бой с Джейк Пол
Публикувано на: Септември 26, 2021 в 02:00 ч
Томи Фюри смята, че 1 милион долара за битка с Джейк Пол е твърде малко. Наскоро Пол сподели, че последната му оферта за боксов мач с Фюри е на стойност 1 милион долара. Разбира се, такава битка вероятно ще генерира доста приходи и Фюри знае това.

В последните месеци Фюри и Пол се хапят в социалните мрежи. Има много бойци, които искат да се бият със звездата от социалните мрежи, но той иска по-сериозен тест като Томи. Джейк дори даде за пример Дилън Денис, който също отказал да се боксира с него.

Фюри обаче не е глупав и в интервю за BoxingScene.com каза следното за офертата на Пол:

Един милион долара за битка с Джейк Пол не си струва даже да ставам от леглото. Такава битка ще изкара милиони паунди. Той каза, че съм отказал два пъти битки с него и това е вярно. 

Не мога спокойно да се разходя по улицата, без да ме питат за битка с Джейк Пол. Докато не получа сериозна оферта за тази битка няма как да говорим. Това е добра тактика от негова страна. 

Много хора, които не искат да се бият  я използват.  Пол излиза пред обществото и говори как отказвам да се бия с него. Нека увеличи цифрите и ще говорим.

Малко ли е един милион за такъв бой ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес