Най-големият сайт за бойни спортове

       

Тервел Пулев: Нуждая се от такива мачове

Тервел Пулев: Нуждая се от такива мачове
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 08:24 ч
Източник: novsport.com
Тервел Пулев ще изиграе следващия си мач на професионалния ринг следващата седмица, като това отново ще се случи на Гала вечер в Германия, съобщава novsport.com.

В съботната вечер той записа петата си победа на професионалния ринг, след като победи категорично украинеца Артьом Редко.
 
“Другата седмица ще се бия пак. До края на този месец ще имам мач в Германия. Имам съперник, но все още не е сигурно на сто процента и няма да го обявявам. Щом всичко се потвърди, ще го обявим официално. От утре започвам подготовка за мача, нямам време за почивка и отпускане”, заяви Тервел пред NOVA при завръщането си на родна земя.
 
Той коментира и досегашните си съперници на професионалния ринг:
 
“Съперниците, срещу които се изправям, не са толкова лесни, колкото всички си мислят и говорят. Аз бях достатъчно подготвен и бях по-класният боксьор, мисля, че го показах. Понесох някои удари, но дори когато отидеш в гората за дърва, все някоя треска ще те удари. Преди двубоя Кубрат ми препоръча да имам по-дефанзивна тактика.
 
Нуждая се от такива мачове, за да трупам увереност. Твърде рано е да говорим до къде съм стигнал. Знам, че има още много работа пред мен.”
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Тервел Пулев излиза пред 20 000 зрители на ринга в Чикаго

Тервел Пулев излиза пред 20 000 зрители на ринга в Чикаго
Бронзовият медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012 ще се качи на ринга във Ветровития град на 8-ми юни.
Новини » април 13, 2018 (14)
цялата новина

Тервел Пулев: Имам още какво да работя, за да стигна по-добро ниво

Тервел Пулев: Имам още какво да работя, за да стигна по-добро ниво
След 10-ата си победа на професионалния ринг Тервел Пулев се прибра в родината, а на летището го очакваше нов "мач".
Новини » април 10, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook