Най-големият сайт за бойни спортове

       

Тервел Пулев: Нуждая се от такива мачове

Тервел Пулев: Нуждая се от такива мачове
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 08:24 ч
Източник: novsport.com
Тервел Пулев ще изиграе следващия си мач на професионалния ринг следващата седмица, като това отново ще се случи на Гала вечер в Германия, съобщава novsport.com.

В съботната вечер той записа петата си победа на професионалния ринг, след като победи категорично украинеца Артьом Редко.
 
“Другата седмица ще се бия пак. До края на този месец ще имам мач в Германия. Имам съперник, но все още не е сигурно на сто процента и няма да го обявявам. Щом всичко се потвърди, ще го обявим официално. От утре започвам подготовка за мача, нямам време за почивка и отпускане”, заяви Тервел пред NOVA при завръщането си на родна земя.
 
Той коментира и досегашните си съперници на професионалния ринг:
 
“Съперниците, срещу които се изправям, не са толкова лесни, колкото всички си мислят и говорят. Аз бях достатъчно подготвен и бях по-класният боксьор, мисля, че го показах. Понесох някои удари, но дори когато отидеш в гората за дърва, все някоя треска ще те удари. Преди двубоя Кубрат ми препоръча да имам по-дефанзивна тактика.
 
Нуждая се от такива мачове, за да трупам увереност. Твърде рано е да говорим до къде съм стигнал. Знам, че има още много работа пред мен.”

Свързани Новини

Тервел с шести нокаут в професиналния бокс

Тервел с шести нокаут в професиналния бокс
Тервел Пулев записа шеста поредна победа с нокаут.
Новини » ноември 19, 2017 (2)
цялата новина

Тервел Пулев среща грузинец

Тервел Пулев среща грузинец
Тервел Пулев ще изиграе шестата си среща на професионалния ринг през ноември.
Новини » ноември 15, 2017 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook