Зареждане

Тайсън не дава на сина си да се боксира с Логан Пол

Тайсън не дава на сина си да се боксира с Логан Пол
Публикувано на: Август 3, 2021 в 08:06 ч
Легендата Майк Тайсън не иска неговия син Амир да се занимава с бокс. 55-годишната легенда е врял и кипял в играта и е виждал тъмните страни на бокса. Железния беше на върха, но и удряше дъното.

Той разкрива, че в бокса има много стрес и напрежение, което може да те доведе до самоубийство. Тайсън се завърна в играта след дълги години отсъствие и направи показно с Рой Джоунс преди няколко месеца.

Майк е готов да се бие още, но не иска този път за своя син, който искал да се боксира с Логан Пол. Братята влогъри станаха много големи имена в бокса и всички гонят битката за пари с тях. Явно Амир също иска да намаже, но Тайсън го спира.

Ето какво е мнението на Тайсън за мераците на неговия син:

Най-голямото ми хлапе е на 24 години. Той много иска да се боксира. Казах му да се успокои. Амир иска да се бие с Логан Пол и другите момчета. Иска да го прави, но аз му казах да си намери работа. 

Казах му да си изкара лиценз за агент по недвижими имоти. Той няма нужда от тази жега. Това кара хората да се самоубиват, унижавайки се пред милиони хора. 

Трябва да можеш да издържиш на това напрежение и жега. Не много хора могат да го направят. 

Може да ви изглежда, че много хора се справят, но не е така. Вероятно хората, които успяват да понесат това са един процент.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес