Зареждане

Тайсън Фюри: Внимавайте какво си пожелавате в живота

Тайсън Фюри: Внимавайте какво си пожелавате в живота
Публикувано на: Април 13, 2020 в 09:03 ч
Тайсън Фюри без съмнение е един от най-добрите боксьори в днешно време, ако не и най-добрият. 31-годишния шампион от Англия е непобеден на ринга и в края на февруари покори нов връх, след като детронира Дионтей Уайлдър. Фюри го нокаутира в 7-мия рунд и му отне титлата в тежка категория на WBC. Точно сега той отново е на върха на славата, след като преди години се срина и изпадна в дълбока депресия.

Тайсън е с рекорд 30-0-1 на ринга и е най-желан съперник в момента от доста боксьори. Следващата му битка най-вероятно ще бъде трилогия с Уайлдър, а след нея му остава още 1 и той ще спре с бокса. Фюри пусна изявление в социалните мрежи, в което реши да поговори за истинските неща в живота. Много хора не оценяват тези неща, но той вярва, че сега в тези трудни време ще ги оценят. Ето какво сподели той:


Моля се за щастие и здраве. Много хора в този живот винаги искат повече и забравят кое е най-важното в такива моменти. Сега знаем какво е важно!!! Трябва да съм много странен човек, тъй като нямам интерес към нещата, които повечето искат. Пари слава и власт. Има малко вещество в тези неща и няма да ви направи щастливи, повтарям, няма да ви направи щастливи. 

Стигате до етап в кариерата и животът ви, в който се запитвате, дали това е, което съм искал. Аз просто исках да бъда добър боксьор и посветих живота си на спорта, а всички останали неща идват заедно с това и го развалят. Затова винаги помнете - внимавайте какво си пожелавате! Бъдете благословени и бъдете благодарни за живота, тъй като е много кратък. Пазете се и останете позитивни.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес