Зареждане

Тайсън Фюри: Уайлдър е със счупена челюст и череп

Тайсън Фюри: Уайлдър е със счупена челюст и череп
Публикувано на: Юни 16, 2022 в 11:00 ч
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри говори за намерението на бившия световен шампион в тежка категория Деонтей Уайлдър да не прекратява кариерата си.

В последните месеци Уайлдър говореше за възможно оттегляне от спорта, след като загуби третата битка с Фюри. Наскоро Дионтей даде да се разбере, че не възнамерява да спира. Когато Уайлдър говореше за оттегляне, Фюри го призова да не го прави.

Сега "Bronze Bomber" e решен да се завърне, но Фюри не го подкрепя.

„Той е много опасен боец и мисля, че ще нокаутира всеки, ако вкара добър удар в лицето. Но не знам какво е останало от него. 

Уайлдър беше унищожен психически, физически и емоционално и бих казал, че сега е в плачевно състояние. Той е със счупена челюст, счупен череп, два нокаута и това ще бъде трудно завръщане за него.

Не бих искал той да продължава, защото знам, че няма нужда от пари. Бих предпочел той да се оттегли, защото не съм сигурен дали може да спечели още няколко битки. 

Възможно е той да бъде напълно унищожен и да унищожи наследството си. В момента Дионтей загуби от най-добрия боец на поколението, но няма от какво да се срамува. 

Ако обаче се върне и започне да бърше пода, то това ще бъде срамно “, сподели Фюри в YouTube канала на Франк Уорън в Queensberry Promotions.

Какво трябва да стори Уайлдър ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес