Зареждане

Тайсън Фюри: Страх ме е само от Бог

Тайсън Фюри: Страх ме е само от Бог
Публикувано на: Декември 17, 2021 в 01:00 ч
Живата легенда в бокса Тайсън Фюри сподели, че никога не се е страхувал от свой съперник. Циганския крал е споделял ринга с убийци, но все още никой не е успял да го победи. Виждали сме Фюри в много тежки ситуации на ринга, но въпреки това той винаги оцелява.

Тази година Фюри сложи точка на враждата си с Дионтей Уайлдър. Той го нокаутира в 11-тия рунд на битката им през октомври в Лас Вегас. Тайсън твърди, че Уайлдър може би е боксьорът с най-тежък удар в историята на бокса.

В интервю за медиите Фюри реши да коментира битките си с американеца и каза:

Тези битки ще изтрият години от живота ни. Ще усетим последствията от това в последните си дни. Страх ме е само от Бог. Никога не съм се притеснявал от битка с с някого. Винаги очаквам всеки в тежка категория да има мощен удар. 

Но знаех, че тук има шампион със специалната способност да спре всеки с един удар. Може би боксьорът с най-тежкия удар за всички времена. Някои боксьори имат фантастични брадички. Способността ми да се възстановявам е уникална. Дионтей не е първият, който ме сваля на земята, но и той като другите научи, че винаги се изправям. 

Гордея се, че споделих с Дионтей едно много специално време на ринга, което ни донесе както голяма слава, така и уважение. Никой от нас никога няма да забрави, че бяхме част от това, което хората наричат една от най-големите битки в тежка категория. Това, че преминах през този огън ми беше от полза като човек. Това беше образователно пътуване и за двама ни. Оцеляхме и за това благодаря на Бог. 

Чух, че е започнал да мисли за пенсиониране. Ако е така, тогава трябва да прекарваме време заедно. След третата битка не осъзнахме мащаба на случващото се. Все още не мисля, че сме наясно с всичко това. Може би след много години ще седим със семейството и приятелите и тихо ще си спомним битката на живота ни.

Фюри и Уайлдър си разменяха люти обиди преди срещите им, но сега явно имат само уважение един към друг.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес