Зареждане

Тайсън Фюри: Само аз мога да спечеля всички пояси

Тайсън Фюри: Само аз мога да спечеля всички пояси
Публикувано на: Октомври 1, 2021 в 04:00 ч
Легендата Тайсън Фюри вярва, че само той може да стане безспорен шампион в тежка категория. 33-годишния ветеран се готви за трилогия с Дионтей Уайлдър, която ще се проведе на 9-ти октомври в Лас Вегас. Фюри ще заложи своя непобеден статут и титлата в тежка категория нa WBC.

Наскоро Александър Усик успя да победи Антъни Джошуа и го свали от върха. Това е вбесило Фюри, който беше на крачка от битка с Джошуа, но Уайлдър спечели дело и го принуди да направят трети дуел.

След няколко дни Фюри ще има шанс да победи Уайлдър отново и да насочи вниманието си към останалите титли в тежка категория. Тайсън беше шампион на WBA (Super), IBF, WBO и IBO през 2015 година след победата над Владимир Кличко.


Той обаче се отдаде на депресия и алкохол и беше аут от играта цели 3 години. В една от последните си медийни изяви Фюри коментира картинката в тежка категория и сподели следното:

Дионтей Уайдлър е много опасен. Той може да прекрати кариерата ти с 1 удар. Гледах битката на Джоуа и Усик. Нарани ме това, че Усик спечели. Надявах се Джошуа да спечели битката, но той не успя и това не е моя работа. Усик си свърши добре работата и му пожелавам късмет. 

Не казвам много за Джошуа, защото не обичам да нападам хората, когато са на земята. Това не е моят стил. Не обичам да нападам хора, които вероятно са психически нестабилни и неразположени след голяма загуба. Да, бях ядосан от загубата му, но ако иска да отмъсти, то трябва да направи нещо много различно в реванша.

 Единственият шанс, който има Джошуа е да излезе на ринга и да даде всичко от себе си. Кой знае? Но това, което знам, е, че каквото и да се случи между тях, аз съм единственият в тежка категория, който ще спечели всички колани. Винаги съм бил. Винаги ще бъда. 

Aз съм над 2 метра висок и с тегло над 120 килограма. Аз съм гигант след тези мъже и съм един валяк, който идва срещу теб. 

Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес