Зареждане

Тайсън Фюри: Никога няма да се бия в ММА

Тайсън Фюри: Никога няма да се бия в ММА
Публикувано на: Юни 18, 2021 в 08:00 ч
Живата легенда в бокса Тайсън Фюри се отказа от желанието си да се бие в ММА. 32-годишният шампион на WBC не спря да говори в последните години, че иска да се пробва в клетката. Фюри дори направи тренировки с Дарън Тил и Ник Диас.

"Gypsy King" твърди, че няма никакъв интерес към борбата и граплинга. Той предпочита да се бие в стойка, защото това било благородно изкуство, което се практикува от хиляди години.

Фюри е считан за един от най-добрите за всички времена. Той е с рекорд 30-0-1 на ринга и се готви за трилогия с Дионтей Уайлдър, която ще се проведе в края на юли в САЩ.


Тайсън разкри, че е готов да се бие с малки ръкавици в клетка, но само в стойка. Той е шоумен и няколко пъти участва в кеча, което му донесе милиони. Ето какво каза Тайсън за дебют в ММА:

Не, нямам интерес в граплинга и да се надигравам на земята. Аз съм боец, който се бие в стойка. Аз не се боря, не искам да сядам върху моя съперник и такива неща. Не се интересувам от тези неща. Аз харесвам да се бия на крака. Ще се бия ли някога в ММА ? Не! 

Ще се бия ли с малки ръкавици в клетка ? Да, но без граплинг. Благородно изкуство е да се биеш в стойка и хората го правят от векове. Не виждам нищо благородно в борбата и играта на земя. Не показвам неуважение към тези момчета, но нямам интерес към тези неща. 

Не е нещо, което искам да правя. От хиляди години мъжете се бият, падат, брои се до 10, а след това се изправят и продължават боя. 

Как би се справил Фюри в ММА ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес