Зареждане

Тайрън Уудли: Уверявам Ви, че Джейк Пол ще заспи

Тайрън Уудли: Уверявам Ви, че Джейк Пол ще заспи
Публикувано на: Декември 9, 2021 в 02:00 ч
Тайрън Уудли не може да се нарадва на втората битка с Джейк Пол. Преди няколко дни стана ясно, че Томи Фюри е получил контузия и се оттегля от битката си с интернет звездата. От щаба на Пол са предложили реванш на Уудли и той е приел без да се замисля.

Втората битка между Уудли и Пол ще се проведе на 18-ти декември в Маями. Само преди няколко месеца видяхме първата им боксова среща. Тогава Уудли не искаше да рискува и го беше страх да тръгне агресивно за нокаут.

Той загуби със съдийско решение в Охайо, но останаха съмнения, че съдиите го обраха. Сега съдбата се усмихва на бившия боец на UFC и му дава шанс да поправи грешката си. Уудли е категоричен, че ще има нокаут и каза следното:

Вълнувам се за тази битка. В края на септември нещо ми подсказа, че няма да има такава битка между Джейк Пол и Томи Фюри. 

Тази битка даже няма никакъв смисъл и никой не се интересува от нея. Казах на моите треньори, че няма да има такава битка и да започнем да тренираме. 

Едно нещо знам със сигурност и това е, че моята интуиция не греши никога. Стана ми смешно като ми се обадиха за битката, защото понякога си мислят, че не си във форма. 

Те смятат, че си дебел и не си готов, но аз бях готов и съм благодарен. Този път ще бъде без съмнение, без глупости и манипулации. Джейк Пол ще легне да спи. Уверявам Ви в това. 

Ще успее ли Уудли да победи Пол ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес