Зареждане

Спрягат бой между Логан Пол и Дарън Тил?

Спрягат бой между Логан Пол и Дарън Тил?
Публикувано на: Март 15, 2023 в 06:36 ч
Логан Пол потвърди, че ще се завърне на боксовия ринг за първи път след битката си с Флойд Мейуедър през 2021 г. Той се опита да запази мълчание относно това кой ще бъде опонентът му, но вероятно сприхавият Дилиън Данис развали изненадата.

Съобщава се, че инфлуенсърът ще се изправи срещу наскоро освободената UFC звезда Дарън Тил.

Пол преговаряше да се изправи срещу Дилън Данис при завръщането си в бокса, докато контузия на коляното по време на участие в WWE не го извади извън плановете. Логан разкри в своя подкаст IMPAULSIVE, че следващата му битка е вече уговорена.

Пол каза: „Имам нов противник. Все още не е оповестено. Ще ти кажа и ще го цензурираме."

След това той разкрива мистериозния си опонент, който обаче е заглушен с писукащ звук.

Портной отговаря: „Не, дяволите“.

След това Пол отговаря: „Готино, нали? И аз не знам какво става.”

Вероятно ядосан, че не е избран за опонент, и никога не бягайки от онлайн спречквания, Данис реши да провали изненадата на Логан. Бившият ММА боец твърди, че Тил ще бъде опонентът на Логан в ринга. В изтрит оттогава туит той каза: „Той избяга от мен, за да се бие с 1-5 Дарън Тил.“

Наскоро Тил влезе в заглавията, след като поиска освобождаването си от UFC, казвайки, че е време за изпълнение на „големи планове“.

Тогава той написа в Туитър:

„Аз, Дейна и Хънтър сме все още в готини взаимоотношения.

Помолих UFC да ме освободят, само за да подредя някои други неща в обозримо време.

Те с радост се съгласиха да ме освободят от договора, което оценявам. Няма да ходя никъде, имам големи планове за изпълнение и ще се върна."

Предполага се, че тези големи планове са били битка за много пари с влиятелна знаменитост като Пол. Въпреки че не е направено официално потвърждение за мача на Пол и Тил, англичанинът допълнително подхрани слуховете, като туитна емотикони на боксови ръкавици и чанта с пари. Бившият боец полусредна категория със сигурност изглежда възнамерява да направи добра печалба, докато може.

Междувременно Логан Пол се фокусира върху кариерата си на ринга в WWE. Той трябва да се изправи срещу Сет Ролинс в мач един на един на WrestleMania 39.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес