Зареждане

Списанието The Ring обнови класацията при тежките! Уайлдър претърпя ужасяващ спад

Списанието The Ring обнови класацията при тежките! Уайлдър претърпя ужасяващ спад
Публикувано на: Април 1, 2024 в 02:00 ч
Тайсън Фюри вече не се смята за най-добрия в тежка категория. Известното списание The Ring обнови класацията си и постави нов крал на трона. Списание Ring отбеляза точно 100 години от съществуването си миналата година. Основано е от Нат Флайшър, който пръв помага на непознати таланти и ги превръща в боксови звезди.

От същата година започва да се присъжда първата награда и Джак Демпси я получава в тежка категория. Този колан винаги се дава на най-добрия в момента боксьор в дадена категория. Така че, въпреки че имаме няколко боксови федерации помежду си, The Ring не взема предвид позицията във всяка от тях. Списанието поддържа собственото си класиране.

Тайсън Фюри доскоро беше кралят на тежката категория според гореспоменатото списание, но отсъстваше дълго време, след което направи много слабо представяне срещу Франсис Нгану. Въпреки че не е загубил на хартия, според много хора го е направил и класацията само го потвърждава. Александър Усик, украинският шампион на федерациите IBF, IBO, WBA и WBO, го замени начело.

Спадът на Дионтей Уайлдър също е забележителен. Някога страховит боксьор, той поваляше противниците си като дървета, но сега способностите му са под съмнение. Падането до девета позиция е доказателство за това и кой знае дали няма да падне още по-надолу след лятото.

Вижте пълната класация на най-добрите боксьори в тежка категория на списание The Ring:

Шампион – Александър Усик
1. Тайсън Фюри
2. Антъни Джошуа
3. Джоузеф Паркър
4. Жилей Жан
5. Филип Хргович
6. Франк Санчес
7. Джаред Андерсън
8. Джо Джойс
9. Дионтей Уайлдър
10. Агит Кабайел




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес