Зареждане

Spence: Мога да нокаутирам Thurman

Spence: Мога да нокаутирам Thurman
Публикувано на: Юни 5, 2017 в 11:00 ч
 
Шампионът на IBF в полусредна категория Errol Spence (22-0, 19 KOs) се чувства много уверен в способността си да спре WBC, WBA шампионът Кийт Thurman (28-0, 22 KOs).
 
Spence иска да обедини титлите в дивизията и е обърнал погледа си към Thurman. Интересен факт съще е, че и двамата споделят услугите на един и същи мениджър в лицето на Al Haymon. Thurman наскоро претърпя операция на лакътя и няма да може да се бие до края на годината.
 
Миналия уикен, Spence спечели колна на IBF, след като преодоля Kell Brook пред връждебна тълпа от 27 000 фена в Брамъл Лейн, Шефилд. 
 
Spence обясни, че Thruman е бил свалян на земята при аматьорите, което го прави сигурен, че може да постигне същото при професионалистите. Thruman вече е бил свалян при професионалистите, той бе пратен на земята от Quandray Robertson в първия рунд през 2010-та година, но успря да се възстанови бързо и да нокаутира съперника си в третия рунд.
 
"Мога да го нокаутирам, ако го нацеля с правилните удари. Той вече е бил пращан на земята при аматьорите. Никога не съм бил на земята. Той е бил свалян и нокаутиран при аматьорите. Всеки знае това. Може да бъде нокаутиран, доказано е.", заяви Spence пред The Morning.



 
Един от недостатъците, които Spence отбеляза за Thurman, е издръжливостта на шампиона. Усеща се, че Thurman избледнява през втората половина на битката си с Danny Garcia и Robert Guerrero. 
 
"В мача с Garcia видях, че той малко по малко увяхва, точно както го направи и срещу Robert Guerrero. Той избледнява в по-късните рундове. През първата половина се справя страхотно, но след това отпада доста.", заяви Spence.                                      

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес