Зареждане

Скот: Уайлдър ще се представи 10 пъти по-добре срещу Усик

Скот: Уайлдър ще се представи 10 пъти по-добре срещу Усик
Публикувано на: Октомври 12, 2021 в 04:00 ч
Малик Скот вярва, че Дионтей Уайлдър може да се представи много по-добре срещу Александър Усик, отколкото срещу Тайсън Фюри. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Фюри нокаутира за втори пореден път Уайлдър в битка за титлата нa WBC в тежка категория.

Срещата им беше зрелищна и предложи цели 4 нокдауна. "Bronze Bomer" даде всичко от себе си, но Фюри просто беше с класи над него. Скот, който е треньор на Уайлдър споделя, че сега неговия боец ще се отдаде на заслужена почивка.

Ето какво още сподели Скот за положението при тежките:

Ако Антъни Джошуа може да направи нужните промени, то тогава битката с Александър Усик ще бъде по- равностойна. Но все пак бих дал предимството на Усик. Вярвам, че Дионтей има по-добър стил от Джошуа за битка срещу Усик. Той щеше да се справи 10 пъти по-добре. 

Гледах битката им и видях, че Усик има синини, което показва, че е бил удрян. Искам Уайлдър да си почине добре. Той работи много и беше развълнуван и напрегнат. Мисля, че Фюри е насочен към Усик в момента. 

Това е добре. В същото време вярвам в стила на Дионтей. Например с Усик той щеше да се справи много по-добре, десет пъти по-добре. Двубой на Фюри с Усик е добър знак. Не се страхувам да го призная.

Съгласни ли сте със Скот ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес