Зареждане

Шейн Мозли: Майк Тайсън може да нокаутира Джейк Пол с 1 удар

Шейн Мозли: Майк Тайсън може да нокаутира Джейк Пол с 1 удар
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 14:00 ч
Джейк Пол получи предупреждение преди битката си с легендарния Майк Тайсън. Бивш треньор го предупреждава за смазващата сила на боксовата икона.

Наближава една от най-очакваните битки на годината, когато на ринга ще се срещнат Джейк Пол и легендарният Майк Тайсън. Мач, който обещава не само напрегнато зрелище, но и битка на поколения. От една страна, по-младият и амбициозен Пол, от друга, ветеранът Тайсън, чиито удари предизвикват респект дори на петдесет и осем години.

Шейн Мозли има опит и с двамата бойци. Мозли, бивш световен шампион в няколко тегловни категории и човекът, който напътства Пол в началото на кариерата му, предупреждава бившето си протеже да не подценява Тайсън. 

„Майк е по-възрастен, да, но ударите му все още са смъртоносни. Джейк трябва да бъде много внимателен, защото ако Майк го удари, това може да свърши много зле за него. Знам какво може Майк. Виждал съм го в действие и знам, че въпреки възрастта си той може да заплаши Джейк. Майк не влиза в мач, за да загуби. Всички бойци имат своята гордост и това е двойно по-вярно за него. Силата на Тайсън не е във възрастта му, а в неговия опит. 

Много по-млади бойци не осъзнават това, докато не стане твърде късно. За първите пет или шест рунда Майк е невероятно опасен. Достатъчно е само едно попадение и играта може да приключи. Хората трябва да разберат, че това не е обикновен бой, а бой с професионалист, който цял живот е тренирал как да те нарани. И това е нещо, което Джейк трябва да осъзнае. Джейк е талантлив, но трябва да внимава. Майк все още е Майк. И ако Пол подцени способностите му, това може да означава края за него.", каза Мозли.

Кой от двамата ще спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес