Зареждане

Рой Джоунс сравни Фюри с Мохамед Али

Рой Джоунс сравни Фюри с Мохамед Али
Публикувано на: Април 18, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в няколко категории Рой Джоунс се изказа ласкаво по адрес на Тайсън Фюри. Джоунс, който записа рекорд 66-9 на ринга смята, че Фюри е сред най-умните боксьори в света. "Junior", който се оттегли през 2018 година се радва на успехите, които Фюри постигна през последните няколко години. Всъщност Рой споделя, че дори ги е пререкъл. Ето какво сподели той в интервю пред iFL TV:


Тайсън Фюри е едно от най-умните момчета в бокса днес. Преди три-четири години му казах, че ако той се стегне и влезе във форма ще бъде много щастлив от резултата, защото може да победи всички момчета. Той е по-умен от повечето от тях. 

Фюри е по-надарен в бокса от повечето от тях. Тайсън използва инструментите си по-умно от повечето от тях. Мохамед Али беше най-великият на всички времена, но той използва само 65% боксови умения и 35% ума си. Много голяма част от бокса е ум. 

Не казвам, че Фюри е толкова добър, колкото Али, но той има ум като Али. С подобен ум Фюри може да бъде всеки. Толкова съм щастлив за него и се гордея с него, че успя да го направи. Обичам го до смърт. Виждам го като номер 1 и смятам, че той срещу Джошуа е добър бой. Джошуа има повече оръжия от Уайлдър.

Съгласни ли сте с мнението на Рой Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес