Зареждане

Рой Джоунс: Майк Тайсън е чудовище, а аз съм Давид

Рой Джоунс: Майк Тайсън е чудовище, а аз съм Давид
Публикувано на: Юли 27, 2020 в 18:30 ч
Рой Джоунс-младши се завръща на ринга на 51-годишна възраст, за да се бие с легендата Майк Тайсън. Двамата ще се сблъскат през септември в САЩ в битка, която няма да има съдии и ще е 8 рунда. Срещата им ще бъде показно, което може да се спечели само чрез нокаут. Атлетическата комисия ги предупреди, че боя ще бъде спрян, ако някой получи аркада.

Джоунс през 90-те години на ХХ век е наречен „Боеца на десетилетието“ от спортните журналисти в Америка. Носител е на множество световни титли в средна категория, супер средна, полутежка и тежка категория. Рой е в серия от 4 поредни победи и за последно победи Скот Сигмон в началото на 2018 година. Ето какво сподели Рой за срещата с чудовището Тайсън:


Бокса е брутален спорт. Майк Тайсън доминираше. Неговите крака са огромни. Неговите ръце също са огромни, както и неговия врат. Това е много рисковано, но Бог управлява всичко. Пребивах всички в различните категории, но сега какво може да направиш ? 

Това е битка от вида Давид срещу Голиат. Майк Тайсън е голямото чудовище, което всички познаваме. Аз съм дребния Давид, който има само Бог със себе си и това ми е достатъчно.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес