Зареждане

Райън Гарсия: Прайда е директна атака към децата и Бог

Райън Гарсия: Прайда е директна атака към децата и Бог
Публикувано на: Юли 4, 2024 в 16:00 ч
Боксовата суперзвезда Райън Гарсия отправи остра критика към наскоро завършилия парад на гордостта в Торонто през 2024 г., определяйки го като „директна атака срещу децата и Бог“. Ежегодното събитие, което празнува приобщаването, равенството и LGBTQI+ културата, отдавна е част от календара на града, привличайки семейства и деца.

Тазгодишният парад обаче беше изправен пред широка критика, след като според съобщенията няколко участници маршируваха с оскъдно облекло и демонстрираха съмнително поведение и жестове. В публикация в социалните медии Гарсия изрази възмущението си, заявявайки:

„Да правиш това публично, докато децата го гледат, е пряка атака срещу децата и Бог. Никой не се интересува дали някой иска да бъде гей и горд, но щом децата са засегнати, това трябва да се спре. Не можете просто да се разхождате гол. Дори и да не си гей, това е грешно.", написа Гарсия.

Видеоклипове, разпространявани в социалните медии, показват хора, които се разхождат по обществения път, докато зяпачите ги аплодират, което поражда опасения относно пригодността на събитието за семейна публика.

Прав ли е Гарсия за прайда ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес