Зареждане

Пропадна битката между Мартин Форд и 'Иранския Хълк'

Пропадна битката между Мартин Форд и 'Иранския Хълк'
Публикувано на: Април 5, 2022 в 00:00 ч
Една от най-чаканите битки в бокса в последните месеци пропадна. Битката в тежка категория между Мартин Форд и Саджад Гариби, известен като 'Иранския Хълк' няма да се състои. Двамата трябваше да се бият на 30-ти април в Лондон в среща, която беше планирана за 4 рунда по 2 минути.

Вижте още - 'Иранския Хълк' скочи на бой на Мартин Форд в Дубай

Враждата между Форд и Гариби стартира преди няколко години и беше предимно в социалните мрежи. Двамата намериха организатори, които им дадоха шанс да се разберат на ринга. Битката беше обявена за 2-ри април в Лондон, но в крайна сметка беше преместена за 30-ти април.

Вижте още - Мартин Форд размята Саджад Гариби като парцалена кукла

За съжаление Форд сподели в социалните мрежи, че битката е отменена. Той сподели, че не иска да говори по темата, но разкри, че пропадането на боя се случва заради неща, които не зависят от него. Веднага започна да се говори, че Гариби е подвил опашка и се оттегля то срещата.

Вижте още - Мартин Форд: 'Иранския Хълк' заблуди света чрез фотошоп

Ето какво написаха органозаторите от Boxstar в своя акаунт в социалните мрежи след пропадналия бой:

"Boxstar може да потвърди, че поради непредвидени обстоятелства извън нашия контрол, предстоящият двубой между Мартин Форд и "Иранския Хълк" няма да се провежда. 

Двубоят трябваше да оглави събитието Boxstar Celebrity Boxing в лондонската O2 Arena в събота, 30 април. Самото събитие, в което се очаква да участват бившите футболисти от Висшата лига Патрис Евра и Джейми О’Хара, заедно с водещия на подкаст Джеймс Инглиш, ще се проведе по план."

Ето и изявлението от страна на Мартин Форд:

"Естествено, аз съм разочарован, че битката ми срещу "Иранския Хълк" няма да се проведе. Посветих толкова много време на тренировъчната си програма и правя всичко, за да съм в най-добрата възможна форма за главната битка на събитието. 

Вижте още - 'Иранския Хълк' се разплака на живо по телезивията

Няма да участвам, но с нетърпение очаквам да присъствам на събитието Boxstar Celebrity Boxing като фен и да покажа пълната си подкрепа за онези смели състезатели, които участват. Някои от тях ще се състезават в боксов мач за първи път в живота им. 

Бих искал да благодаря на моите фенове за тяхната подкрепа и се надявам да направя дебют на ринга възможно най-скоро. В близко бъдеще ще бъде обявена нова главна битка за събитието."

Изплаши ли се Саджад Гариби ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес