Зареждане

Промоутърът на Canelo: Треньорът на GGG само лае, разтревожен е

Промоутърът на Canelo: Треньорът на GGG само лае, разтревожен е
Публикувано на: Март 15, 2018 в 10:21 ч

Abel Sanchez, треньорът на IBF, IBO, WBA и WBC шампиона в средна категория Gennady Golovkin не спря с пиперливите коментари към Saul "Canelo" Alvarez откакто мексинанецът беше хванат със забранения кленбутерол в кръвта през февруари.

Canelo се подготвя за реванш срещу Golovkin на 5-ти март.

Първата им среща, която се проведе през септември, завърши с равенство.

От последния път обаче Canelo се подложи на още няколко теста - все успешно. Боксьорът, както и неговият отбор, оправдаха резултатите със заразено месо. От WBC и WBA подкрепят тезата им.

Eric Gomez, президентът на Golden Boy Promotions, който се грижи за кариерата на Canelo, въобще не се притеснява от коментарите, отправени от Sanchez.

Той дори твърди, че Sanchez вече подготвя речта си за момента, в който боецът му бъде надвит.

"Abel само джафка, но знаете какво казват - 'куче, което лае, не хапе.'"

"Смятам, че е притеснен за предстоящия двубоя. Знае, че Saul може да победи боксьора му. Опитва се да си намери оправдания за след срещата."

"На 100% съм сигурен, че двубоят ще се състои. Изпратили сме цялата информация, с която разполагаме. Когато приключи разследването, ще можем да говорим в детайли за случилото се. Подготовката е на пълни обороти, защото среща ще има. Който смята, че ще бъде отменена, много греши."

"Canelo ще се погрижи за себе си. Самият той ми каза, че това няма да се повтори. Хората не разбират, че един боец не е постоянно на диета, а само когато се подготвя за двубой. Между срещите могат да ядат и да пият каквото си пожелаят. Такава е и ситуацията тук. Той не тренираше тогава и не мислеше за диетата."

"Спокоен е, добре се чувства, защото знае, че е било само грешка. Не го е направил нарочно - просто е ял лоша храна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес