Зареждане

Поветкин срещу Уайт с реванш на 21 номеври

Поветкин срещу Уайт с реванш на 21 номеври
Публикувано на: Септември 16, 2020 в 14:12 ч
Дилиън Уайт изобщо няма намерение да си губи времето и бърза да отмъсти за загубата си с нокаут от Александър Поветкин.

Мениджърът Еди Хърн сподели, че реваншът между двамата ще се проведе на 21-ви ноември. Все още не беше обявено обаче къде точно ще бъде битката.

Двубоят им обаче ще е главен за вечерта и ще е реванш на първата им среща, която се проведе на 22 август, приключвайки с брутален нокаут.

"Изключително много се радвам за този реванш," каза Уайт. "Още тогава веднага щом излязох от ринга исках потвърждение за реванш. Нямах търпение отново да стъпя на ригна и да взема това, което ми се полага. Ще направя това, което казах, че ще направя още първия път - да победя Александър Поветкин."

Уайт свали Поветкин на пода в четвъртия рунд, но руснакът се възстанови и успя да нанесе брутален ъперкът, който нокаутира Уайт.
 
 
41-годишният Поветкин спечели временната титла на WBC и взе претендентското му място.

"Няма да има много промени в играта ми, но не трябва да съм толкова разсеян," допълни Уайт. "Той използва опита си. Ще бъда много по-фокусиран и рязък в този реванш. Идвам за победа и нокаут. Искам да изравня резултата и това може да стане само ако го нокаутирам."

Поветкин пък иска да докаже, че победата му миналия месец не е била случайна.

"Починах си добре и прекарах време със семейството си," сподели Поветкин. "Сега вече след като знаем датата на реванша, ще се върна в тренировъчния лагер и ще се подготвя така, както се готвих за първата битка. Дилиън Уайт е силен и добър боксьор. Ще бъда готов за 21-ви ноември. Надявам се да направим красив двубой за феновете."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес