Зареждане

Пол продължава да предизвиква Алварес

Пол продължава да предизвиква Алварес
Публикувано на: Март 6, 2024 в 00:00 ч
Джейк Пол продължи да призовава за двубой с неоспоримия шампион в суперсредна категория Канело Алварес (60-2-2, 39 нокаута) след победата му с нокаут в първия рунд над Райън Бурланд (17-3, 6 нокаута) в Сан Хуан, Пуерто Рико .  

Пол (9-1, 6 КО), феномен в YouTube/професионален боксьор, доминираше в двубоя срещу Бурланд в едностранен мач, в който съдията Луис Пабон отстрани Бурланд след 2:37 мин. на рунда, когато той падна на колене след безответна серия от удари. 

След двубоя в разговор с DAZN Пол потвърди надеждите си за бъдещ двубой срещу най-големия касов двубой в спорта в лицето на Канело.

"Канело, спри да се криеш", каза Пол. "Знам, че го искаш. Аз представлявам Пуерто Рико, ти представляваш Мексико, така че това е Пуерто Рико срещу Мексико."

Канело е един от многото бойци, към които Пол се насочи през последните месеци, включително пенсиониралия се бивш обединен шампион в суперсредна категория и член на Залата на славата Карл Фроч, след като се оттегли преди почти 10 години. 

Пол, чиято единствена загуба е от Томи Фюри, вярва, че е най-голямото име в спорта, като същевременно твърди, че многократно доказва, че съмняващите се в него грешат.

"Искам Канело - продължи той - Искам всички най-големи имена. Както казах, аз съм лицето на този спорт. Наистина, кой прави повече за бокса от мен? Продължавам да се доказвам отново и отново.

"На път съм да стана световен шампион и искам да продължа да се бия в по-тежки битки. Ако се появи битка за пари, ще я приема, защото те са забавни. Но засега оставам на пътя на битките с истински бойци и увеличаването на нивото на конкуренция."

Въпреки добрите намерения на Пол, съобщенията сочат, че през май Канело ще се изправи срещу Хайме Мунгуя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес