Зареждане

Paulie Malignaggi: Conor McGregor можеше да ме приключи, но нямаше топки

Paulie Malignaggi: Conor McGregor можеше да ме приключи, но нямаше топки
Публикувано на: Май 24, 2019 в 00:13 ч
Paulie Malignaggi не е готов да забрави за спаринга, които проведоха заедно с Conor McGregor през 2017 година, когато звездата на UFC се готвеше за дебют в бокса срещу Floyd Mayweather. МcGregor нае Malignaggi, за да му помага, но двамата се скараха, след като от щаба на ирландеца пуснаха кадри, на които "The Notorious" праща в нокдаун бившият шампион Paulie Malignaggi. Годините минават, но омразата на Paulie все още не стихва и той реши да си припомни това, което се случи по време на този прословут спаринг:



Ако можехте да видите всички кадри, без те да са изрязвани, то щяхте да разберете, че това беше един интересен спаринг. Причината, поради която е забавно е защото и двамата си говорехме глупости. Не беше доста равностойно, защото аз нямах въздух, за да го приключа. 

Мога да ви кажа, че Conor щеше да ме приключи, ако бяхме продължили цели 12 рунда, защото аз нямах толкова въздух, а той нямаше топки, за да го направи. Всеки път, в който му вкарвах удари той отстъпваше и ми даваше шанс да си поема въздух. 







Следващия месец Paulie се връща на ринга и ще се бие срещу Artem Lobov на BKFC 6.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес