Зареждане

Патрис Куартерон към Бадр Хари: Закълни се в Корана, че не си оправял Роналдо

Патрис Куартерон към Бадр Хари: Закълни се в Корана, че не си оправял Роналдо
Публикувано на: Януари 17, 2020 в 00:00 ч
Патрис Куартерон обяви война на Бадр Хари в социалните мрежи, след като стана ясно, че той е негов потенциален опонент. Двамата трябваше да се бият през 2014 година, но битката им пропадна. Куартерон, който вече е на 40 години държи рекорд 42-6 (34КО) в кикбокса. Миналата година той се завърна на ринга след 2 години отсъствие и нокаутира Диего дос Сантос, с което навлезе в серия от 2 поредни победи.

Патрис губи само веднъж в последните си 15 битки и от дълги години обижда мароканската легенда. Сега "The Dark Ronin" вижда шанс да си спечели договор с GLORY чрез Хари и реши да го атакува мощно в социалните мрежи. Куартерон нападна Хари и сподели, че той е лицемер, който пребива човек, а след това отива да се моли в Мека. Патрис не пропусна да захапе Хари и за неговото приятелство с Кристиано Роналдо.

Двамата атлети бяха много близки преди време и Роналдо използваше всеки удобен момент да лети до Мароко. Това вбеси ръководството на "Реал Мадрид" и те му забраниха да лети до своя приятел. Тогава медиите започнаха да се съмняват в приятелството им и се появиха слухове, че двамата са двойка. Явно Куартерон ще използва всякакви неща, за да привлече вниманието на Хари и да го ядоса.

Патрис избухна в Инстаграм и поиска от Хари да се закълне в Корана, че не са имали интимна връзка с легендарния футболист. Ето някои от нещата, които сподели Куартерон:











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес