Зареждане

Pacquiao: Не мога да се оттегля със загуба от Mayweather, трябва ми реванш

Pacquiao: Не мога да се оттегля със загуба от Mayweather, трябва ми реванш
Публикувано на: Ноември 7, 2018 в 09:34 ч
Manny Pacquiao ще се постарае победителят да бъде категоричен, ако се изправи срещу бившия си противник Floyd Mayweather Jr. следващата година.

Двамата се срещнаха за пръв път на ринга през май 2015-та, като тогава Mayweather отбеляза победа със съдийско решение след като биткат не успя да оправдае очакванията на феновете.

Всяка възможност за реванш сякаш изчезна, когато Mayweather обяви, че се оттегля след победата над Conor McGregor от миналото лято - тогава той беше с рекорд 50-0.

Mayweather обаче се завръща на ринга в Япония на 31-ви декември, за да се изправи срещу кикбоксьора Tenshin Nasukawa.

Pacquiao надви Lucas Matthysse през юли и се очаква отново да се бие на 19-ти януари срещу Adrien Broner, като обаче планира да се изправи за реванш и срещу Money идната година.

Филипинецът имаше травма на рамото, когато за пръв път се би с Mayweather, но е решен този път да триумфира.

39-годишният Pacquiao вярва, че му остават още няколко битки преди да се оттегли.

Той обаче не иска да окача ръкавиците преди да се е изправил отново срещу Mayweather.

"Остават ми още няколко срещи в бокса."

"Първо ще се бия с Broner и после е много вероятно да се изправя срещу Mayweather. Той се завръща на ринга и вече говорим за реванш. Имаме си обаче преди това други неща, с котио да се справим. Срещнахме се в ЯПония и той каза, че е навит да се бием отново. Може би след януарската ми среща. Казах му, че титлата е в мен и аз съм шампиона."

"Ще бъде различно този път - без извинения. Не мога да се оттегля спокойно заради тази загуба. Ако сте гледали срещата, той не вкара кой знае колко удари."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес