Зареждане

Осъдиха руски шампион по бокс на 6 години, защото преби военен инженер

Осъдиха руски шампион по бокс на 6 години, защото преби военен инженер
Публикувано на: Февруари 21, 2019 в 00:00 ч
Руския шампион по бокс Daniil Gritsay е осъден на 6 години затвор, защото нападнал военния инженер Igor Nesmelov. Атаката се случва на 19-ти юни миналата година близо до хотел Дом туриста  в Ростов. Gritsay и негов приятел били пияни и буйствали пред хотела, а Nesmelov се показал през прозореца и им направил забележка. Gritsay и неговия приятел нахлули в лобито на хотела, а Nesmelov слязъл, за да помага, но бил нападнат.

Част от побоя бил заснет от охранителите камери, на които се вижда как шампиона нанася сериозни щети на инженера. Nesmelov претърпял счупена челюст, счупени зъби и мозъчна травма от нападение с голям камък. Първоначално Daniil не бил арестуван, но в крайна сметка той и неговия приятел са задържани, след като видеото е разпространено.

Според властите боксьора има и други нападание в историята си, като преди време е нападнал жена, която отказва да излезе на среща с него, нападнал клиент в караоке клуб и заплашвал да убие невролог. Той също така е потрошил две коли в Ростов.  Според докладите, причината, поради която Gritsay е успял да се измъкне със своето криминално минало, е приятелството му с местните полицаи и поради статута му на знаменитост в неговия град.


Ето и видео от побоя, който се случва миналата година:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес