Зареждане

Ортиз за битката между Пол и Силва: Джейк го очаква груба среща с реалността

Ортиз за битката между Пол и Силва: Джейк го очаква груба среща с реалността
Публикувано на: Октомври 5, 2022 в 09:12 ч
Членът на Залата на славата на UFC Тито Ортиз коментира дългоочаквания боксов мач между Джейк Пол и MMA легендата Андерсън Силва.

„The Problem Child“ ще се изправи пред най-трудния си тест досега срещу бившия шампион на UFC в средна категория на 29 октомври. Пол има безупречна статистика в боксовия ринг, печелейки първите си пет битки, въпреки че звездата от социалните мрежи получи значителни критики за избора си на опоненти. Често избирайки спортисти без професионален опит в бокса, Пол сега ще изпробва уменията си срещу един от най-атрактивните страйкъри на ММА за всички времена.

Обсъждайки предстоящото главно събитие, бившият шампион на UFC в полутежка категория Тито Ортиз сподели мислите си в подкаста „Chattin’ Pony“ с Пади Пимбълт.

„Знам, че сега му предстои битка срещу Джейк Пол“, каза Ортиз. „Не мисля, че Джейк Пол ще оцелее повече от три рунда и това е моето мнение, но мисля, че ще бъде страхотна битка, защото знам, че Джейк Пол тренира усърдно.“


И макар че Джейк Пол донякъде си заслужи това, да се качи на ринга с легендарния страйкър, мнозина, включително Тито Ортиз, вярват, че ютубърът глупаво залага на младостта си, която няма как да се конкурира с опита на 47-годишният шампион от UFC.

„Джейк Пол смята, че това, че е на 47, ще има значение? Очаква го груба среща с реалността“, добави Ортис. „Трябва да знаете нещо за Андерсън - той приема този спорт много сериозно. Той го приема като бойно изкуство."

Докато Ортис никога не е имал възможността да сподели октагона с Андерсън Силва, ветеранът усети силата на бразилеца, когато се срещнаха в боксов мач миналата година. Биейки се на същата карта, която включваше Ивендър Холифийлд срещу Витор Белфорт, „The Spider“ се справи бързо с боецът от Калифорния, нокаутирайки го в 1:21 на първия рунд.

Силва също привлече внимание към себе си три месеца преди сблъсъка си с Ортиз, когато победи боксовата легенда Хулио Сезар Чавез младши със съдийско решение.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес