Зареждане

Напрежение и спречкване на кантара между Джошуа и Пулев

Напрежение и спречкване на кантара между Джошуа и Пулев
Публикувано на: Декември 11, 2020 в 18:21 ч
Снимки: BoxingScene
Нещата доста се разгорещиха на кантара преди битката тази събота след като Кубрат Пулев и Антъни Джошуа си размениха остри реплики и за малко да преминат към саморазправа.

Намеси се и охраната, за да предотврати сериозен конфликт.

Все пак Джошуа отстъпи, а Кубрат сипеше закани "Утре ще ти покажа!".
  
Пулев сподели, че е бил обиден и затова е реагирал така.

"Казах му, че съм по-добрият боксьор и ще го унищожа в събота. Утре е моят ден, такива неща му казах. Но и го уверих, че го уважавам, защото е олимпийски шампион и световен шампион при професионалистите. Просто времената се менят. Казах му и че не го мразя, това е просто спорт. Аз съм по-добрият боксьор в момента, не бях по-добрият на олимпийските игри, но сега съм по-добрият. Той ми отговори някакви неща, не разбрах какви точно. Да, той ме нарече п*тка, което не е учтив език, не ми хареса. Ще видим утре обаче кой е това нещо", заяви Пулев пред iFL TV.

Джошуа обаче каза, че е бил толкова ядосан, че е бил готов да посегне на Кубрат още на кантара.

"Той говори много глупости. От много години съм в бокса и много боксьори говорят доста глупости и след това си го получават. Ако гледате бокс, трябва да знаете, че се прави точно така, в опит да се сплаши някого. Това не ме притеснява. Бих го ударил в челюстта още там, но трябва да се пазя за утре", заяви Джошуа.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес