Зареждане

Михаил Кокляев иска реванш с Емеляненко

Михаил Кокляев иска реванш с Емеляненко
Публикувано на: Април 25, 2020 в 08:18 ч
Михаил Кокляев, който е шампион по вдигане на тежести и пауърлифтър е готов да се качи на ринга за втори път с Александър Емеляненко. Двамата се биха миналата година в Москва, където битката беше предвидена за 4 рунда по 3 минути, но двубоят не успя да стигне по-далеч от първия рунд. В началото Кокляев започна добре, но класата си каза думата.

В последните секудни на първия рунд Емеляненко вкара мощен ляв в брадичката на Кокляев и го прати в нокдаун. Михаил успя да се изправи, но краката му не го слушаха и рефера прекрати срещата. Сега обаче той се закани, че ще работи усилено, за да се подобри и ще търси реванш. Ето какво сподели Кокляев в интервю:


В началото ми трябва сила. Трябва да тренирам за издръжливост отново, бавно. Ще работя върху ударите,а след това с треньор върху играта с крака. Предимно функционални неща. Е, и след това спаринг. Мисля, че за 7-8 месеца трябва да излизам на ринга веднъж седмично със същите силни момчета като мен.

И ще получавам, получавам, получавам и ще раздавам, раздавам, раздавам. После пак със Саша. И вече ще трябва да издържа не 1 рунд, а по-дълго. И е препоръчително да спечеля! И когато спечеля, това вече ще се види на ринга.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес